Calamar en su tinta, 80г





Очікується поставка



84.00 Грн
Повідомити про наявність

Артикул DL4974
Calamar en su tinta Hacendado, 80 г - нарізаний шматочками кальмар у власному чорнилі.
М'ясо кальмара містить багато білка та незамінні амінокислоти.
До складу м'яса Calamar en su tinta входять речовини, що сприяють покращенню травлення. За вмістом білка, вітамінів В6, РР та вітаміну С, м'ясо кальмара перевершує рибу, яловичину та свинину.
Багато мінералами, такими як фосфор, залізо, селен, мідь, йод, за змістом перевершує молоко, телятину і рибу, дещо поступаючись мідіям. Знижує рівень холестерину у крові. Підтримує та покращує функцію побудови м'язової тканини. У зв'язку з високим вмістом йоду цілюще впливає на функцію ендокринної системи та щитовидної залози.
У той же час чорнило кальмара має протипухлинні властивості.
Можна їсти як готову страву або використати в салаті. Також підходить для виготовлення чорної паельї (paella negro). Це все та ж традиційна паелья, але приготована з каракатицями, в яких не видалено чорнильний мішок. Чорнило фарбують рис у темно-фіолетовий колір.
Склад: кальмари, помідори, олія, цибуля, чорнило кальмара, приправи, сіль, кукурудзяний крохмаль.
Харчова цінність (на кожні 100гр сухого продукту):
Калорійність: 119Ккал/500КДж.
Протеїни: 13,3 гр.
Вуглеводи: 6,3 гр.
Жири: 4,5 гр.
Спосіб зберігання: Зберігати у сухому, прохолодному місці.
Рекомендується використати весь вміст після відкриття банки.
У разі потреби зберігати банку в холодильнику.
Не рекомендується зберігати більше 24 годин після відкриття.
М'ясо кальмара містить багато білка та незамінні амінокислоти.
До складу м'яса Calamar en su tinta входять речовини, що сприяють покращенню травлення. За вмістом білка, вітамінів В6, РР та вітаміну С, м'ясо кальмара перевершує рибу, яловичину та свинину.
Багато мінералами, такими як фосфор, залізо, селен, мідь, йод, за змістом перевершує молоко, телятину і рибу, дещо поступаючись мідіям. Знижує рівень холестерину у крові. Підтримує та покращує функцію побудови м'язової тканини. У зв'язку з високим вмістом йоду цілюще впливає на функцію ендокринної системи та щитовидної залози.
У той же час чорнило кальмара має протипухлинні властивості.
Можна їсти як готову страву або використати в салаті. Також підходить для виготовлення чорної паельї (paella negro). Це все та ж традиційна паелья, але приготована з каракатицями, в яких не видалено чорнильний мішок. Чорнило фарбують рис у темно-фіолетовий колір.
Склад: кальмари, помідори, олія, цибуля, чорнило кальмара, приправи, сіль, кукурудзяний крохмаль.
Харчова цінність (на кожні 100гр сухого продукту):
Калорійність: 119Ккал/500КДж.
Протеїни: 13,3 гр.
Вуглеводи: 6,3 гр.
Жири: 4,5 гр.
Спосіб зберігання: Зберігати у сухому, прохолодному місці.
Рекомендується використати весь вміст після відкриття банки.
У разі потреби зберігати банку в холодильнику.
Не рекомендується зберігати більше 24 годин після відкриття.
Доставка
- Делівері від 60 грн
- Кур'єр Нової пошти від 100 грн
- У відділення Нової пошти від 80 грн
Оплата
- Накладений платіж
- Безготівковий розрахунок
- Онлайн-оплата
- КРАЇНА ВИРОБНИК
- ІСПАНІЯ
- ВАГА НЕТТО
- 80 Г
Calamar en su tinta, 80г





Артикул DL4974
Очікується поставка
Доставка
- Делівері від 60 грн
- Кур'єр Нової пошти від 100 грн
- У відділення Нової пошти від 80 грн
Оплата
- Накладений платіж
- Безготівковий розрахунок
- Онлайн-оплата