Warning: file_put_contents(/var/www/napoli/data/www/napoli.ua/htmlCache/725b2f23f3e5f3ace7c698efca9d636e.html): failed to open stream: Permission denied in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/index.php on line 1083
Вино Gaja Barbaresco 2019 червоне сухе 1.5 л (BWR6493) - купити в інтернет-магазині Napoli.ua: ціна, відгуки, фото

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243
shopping_cart Кошик: 0
В каталог

Вино Gaja Barbaresco 2019 червоне сухе 1.5 л (BWR6493)

В наявності >6 шт.
Головна - Вино Gaja Barbaresco 2019 червоне сухе 1.5 л (BWR6493)
  • Головна - Вино Gaja Barbaresco 2019 червоне сухе 1.5 л (BWR6493)
1 шт.
20437.00 Грн
Придбати Придбати в 1 клік
Оптом дешевше
Артикул BWR6493

Анджело Гайя один із найвідоміших виноробів Італії, новатор та «король Барбареско». Багатство та інтенсивність цього вина, чарівним чином контрастують із чудовою округлістю та витонченістю. Аромат розкривається відтінками чорних фруктів, трав, тютюну та прянощів. Барбареско від Гайя відрізняється своєю щільною потужною структурою та гладкими шовковими танінами. Це повнотіле вино з комплексним, довгим смаком і величезним потенціалом до витримки.

Анджело Гайя приписують створення методики, яка зробила революцію у виноробстві П'ємонту та всієї Італії. Він вивів Барбареско на глобальну винну карту і сьогодні воно вважається одним із найбільших вин у світі, а Гайя безперечним «королем Барбареско». Вина Гайя - це поєднання традицій та сучасності, які істинно виражають терруар, з незрівнянною інтенсивністю та чистотою. З приходом до управління сімейною справою Анджело Гайя почав впроваджувати у П'ємонті кілька революційних практик підвищення якості винограду. Насамперед проводити «зелений урожай», який сприяє тому, що вся сила лози йде у залишені грона, забезпечуючи рівномірне визрівання ягід та більш виражений смак. Також Гайя почав використовувати спеціальну підщепу «161-49» для зниження врожайності та культивувати в П'ємонті міжнародні сорти, але ніколи не робив це бездумно. У 1978 році був висаджений перший виноградник з Каберне Совіньйон, а через рік Шардоне. Основний маєток родини Gaja розташований біля комун Бароло та Барбареско. П'ємонтська область Ланге, з її крутими схилами та глинисто-вапняними ґрунтами, є батьківщиною Неббіоло та довгоживучих вин з видатним характером з цього сорту: Барбареско, Бароло та Ланге Неббіоло. Протягом кількох поколінь класичні вина Ланге виготовлялися з винограду, зібраного з кількох різних виноградників. У 1960-1970 роках провідні винороби регіону почали практикувати роздільну вініфікацію різних виноградників. 1967 року Гайя випустив своє перше вино з окремого виноградника Sori Sa Lorenzo. Сьогодні виноробня Gaja виготовляє класичне Барбареско DOCG та Бароло DOCG, а також п'ять вин з окремих виноградників Sori San Lorenzo, Sori Tildin та Costa Russi з регіону Барбареско; Sperss та Conteisa з регіону Бароло. Для своїх чудових вин з Неббіоло Анджело Гайя відмовився від історичних апелласьонів Бароло і Барбареско, які ставили занадто великі обмеження. До 1995 року вина з окремих виноградників Gaja випускалися під апелласьоном Барбареско та Бароло. Починаючи у вінтажі 1996 року, вина Неббіоло з окремих виноградників позначені апелласьоном Ланґе Неббіоло. Одне з найбільших червоних вин Італії, Барбареско – історично найважливіше вино сімейства Гайя. Вино виробляється з винограду Неббіоло і називається на ім'я села Барбареско, звідки воно походить. Секрет приголомшливої складності Барбареско у використанні винограду з 14 різних виноградників Неббіоло, які належать господарству Gaja. Кожне Барбареско від Гая це чистий вираз терруару та вінтажу.

Вініфікація

Ферментація проходить у сталевих ємностях у контакті зі шкіркою протягом трьох тижнів при температурі 25-29°C. Вино витримують 12 місяців у бариках та 12 місяців у великих дубових бочках.

Відгуки (0)

Залишити відгук

Доставка

  • Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
  • Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 99 грн
  • У відділення Нової пошти за тарифом НП

Оплата

ОСОБЛИВОСТІ
Подарочная упаковка, Элитное
СОРТ
NEBBIOLO
ОБСЯГ
1.5
ВИРОБНИК
GAJA
МІЦНІСТЬ
14
СМАК
Фруктовый, Танинный, Насыщеный
КЛАСИФІКАЦІЯ
DOP
КОЛІР
ЧЕРВОНЕ
ЗМІСТ ЦУКРУ
0.32
КРАЇНА ВИРОБНИК
ІТАЛІЯ
ВИД НАПОЮ
СУХЕ
РІК ВИРОБНИЦТВА
2019
Регіон
Пьемонт
Write your review

Вино Gaja Barbaresco 2019 червоне сухе 1.5 л (BWR6493)

Артикул BWR6493
В наявності >6 шт.
шт.
20437.00 Грн
Придбати в 1 клік

Оптом
дешевше
Дізнатись ціни

Доставка

  • Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
  • Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 99 грн
  • У відділення Нової пошти за тарифом НП
  • При замовленні від 2000 грн доставка безкоштовна

Оплата

Відгуки (0)

Залишити відгук

Меню
Поиск
Каталог
Корзина
Войти