Warning: file_put_contents(/var/www/napoli/data/www/napoli.ua/htmlCache/bcdf57329531ea03e557253d86323645.html): failed to open stream: Permission denied in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/index.php on line 1083
Вірменський коньяк - Купити коньяк Armenian в Україні: найкраща ціна | Napoli.ua

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243
shopping_cart Кошик: 0
В каталог

Вірменський коньяк

Фільтри (38 товаров)
Активные фильтры
Очистить фильтры

Знайдено товарів: 38.

Сортувати за:
Показати 1-18 з 38 товарів

Вірменський коньяк – це один із найпопулярніших напоїв у світі. Клімат країни якнайкраще підходить для вирощування соковитого ароматного винограду. Виробляти коньяк тут почали ще 1887 року в Єревані. Першим вірменський бренді за французькою технологією створив купець Нерсес Таірян. В 1899 році завод викупив Микола Шустов і він же зміг домогтися права писати на пляшках не «бренді», а «коньяк».

Як виробляють вірменський коньяк

Хоча виробляти вірменський коньяк почали досить давно, єдиний стандарт для нього затвердили тільки 1999 року. Для виробництва повинен використовуватися тільки місцевий виноград, а ягоди мають бути трохи недозрілими, з цукристістю 20% і нижче. Ці напої не можуть бути нижчими за 40 градусів за міцністю.

Виноград зброджують у вино і цю сировину дистилюють. Для дистиляції використовують перегінний куб шарантського типу. Отримані спирти витримуються від трьох років і більше. А перші пів року майбутній коньяк обов`язково знаходиться в новій бочці. Природні сезонні перепади температури у Вірменії роблять смак напою м`яким та приємним. Після витримки коньяк купажують, розбавляють водою і підфарбовують натуральною паленою патокою.

Особливості коньяку armenian

Оскільки марок коньяку Вірменії достатньо, їх можна розділити на три великі категорії:

  1. Ординарні – з мінімальною витримкою 3 роки. У різних виробників знайдуться варіанти також 4 та 5 років витримки. Як правило, це ще й найдешевші напої.
  2. Маркові – з витримкою щонайменше 6 років у дубовій бочці. Зазвичай мають більш насичений та багатий смак.
  3. Колекційні – їх «готують» на основі маркових, але додатково витримуються ще близько 3 років. Це дає напою більш насичений та багатогранний аромат та смак.

Поради щодо вибору вірменського коньяку

Як показує практика, помилитися з вірменським коньяком складно, оскільки смак цих напоїв м`який і приємний. Щоб визначитися зі смаковими якостями, варто ознайомитись з описами коньяку від виробника. А щоб зрозуміти, наскільки якісний алкоголь ви купуєте, достатньо слідувати кільком порадам.

Переверніть пляшку туди-назад. Коньяк гарної якості стікатиме по стінках повільніше за воду, оскільки має велику щільність. Якість тари, етикеток, друку – все це в оригінальних напоях має бути ідеальним.

Залежно від витримки і смаку вірменський коньяк може бути як відмінним аперитивом, так і дигестивом. Тож не варто нехтувати порадами щодо вживання кожної конкретної марки.

Асортимент в інтернет-магазині Наполі

Купити вірменський коньяк з доставкою по всій Україні ви можете у нашому інтернет-магазині Napoli. Тут представлені найкращі виробники, а напої доступні обсягами від 0,05 до 1 л. На сайті також можна оформити гуртову покупку. Найпопулярнішими варіантами у покупців стали:

Меню
Поиск
Каталог
Корзина
Войти