Вино Henriques & Henriques Malvasia 15yo солодке біле 0.5 л (BWW4946)
Компанія Henriques & Henriques є одним із найбільших виробників мадери на острові. І тільки вона може похвалитися своїм прямим зв'язком з нащадками першого короля Португалії, які з XV століття були найбільшими землевласниками на острові. З давніх-давен Енрікеси відігравали важливу роль у виноградарстві та виноробстві Мадейри, а в 1850 році сімейні інтереси привели до створення виноробної компанії.
Сьогодні у виробництві застосовуються передові технології, які не заважають наслідувати 500-річні традиції створення тонких вин мадера. Henriques & Henriques – єдина виноробня на Мадейрі, яка має власні виноградники, розташовані у Камар-де-Лобуш. Найстаріші насадження були засновані у 1990 році на висоті 600-750 м над рівнем моря. Вулканічні грунти в цій місцевості дають ягодам оптимальну кількість кислот, завдяки яким мадера гармонійно розвивається і має неймовірний потенціал до витримки. Але обсяг власного винограду не вистачає для забезпечення щорічних потреб, тому компанія закуповує ягоди у незалежних виноградарів.
Henriques & Henriques має чудову спадкоємність виноробів, тому нинішній винороб господарства Умберто Жардім дотримується фірмового стилю і славних традицій Henriques & Henriques. Мадейра єдине вино, яке піддається нагріванню для імітації ефекту тривалої подорожі на Схід. Процес бродіння під час виготовлення мадери залежно від заданої температури триває від 8 до 24 годин. Бродіння напівсолодких вин займає близько трьох днів, напівсухих – до 4 днів. Ферментація сухого вина становить 5-6 днів. Отримані вина кріпляться до 17-20% вмісту алкоголю винним спиртом та зберігаються у чанах – ешуфах, які нагріваються до 45°С протягом мінімум 3 місяців.
Після цього вино повільно остигає до кімнатної температури і дозріває протягом кількох років у дубових бочках у системі солера. Основне правило при виготовленні мадер – свіже повітря та тепло, тому температура та вологість повітря у цьому приміщенні суворо контролюється. Більшість вина в компанії зберігається у власних бочках, причому вік деяких із них становить понад сто років. Після цього вино повільно остигає до кімнатної температури і дозріває протягом кількох років у дубових бочках у системі солера. Основне правило при виготовленні мадер – свіже повітря та тепло, тому температура та вологість повітря у цьому приміщенні суворо контролюється. Більшість вина в компанії зберігається у власних бочках, причому вік деяких із них становить понад сто років. Після цього вино повільно остигає до кімнатної температури і дозріває протягом кількох років у дубових бочках у системі солера. Основне правило при виготовленні мадер – свіже повітря та тепло, тому температура та вологість повітря у цьому приміщенні суворо контролюється. Більшість вина в компанії зберігається у власних бочках, причому вік деяких із них становить понад сто років.
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- ВИД НАПОЮ
- КРІПЛЕНЕ
- СМАК
- Сухофрукты, Ореховый, Карамель
- КОЛІР
- БІЛЕ
- ЗМІСТ ЦУКРУ
- 109.5
- ОБСЯГ
- 0.5
- МІЦНІСТЬ
- 20
- КЛАСИФІКАЦІЯ
- DOP
- СОРТ
- MALVASIA
- ВИРОБНИК
- HENRIQUES & HENRIQUES
- КРАЇНА ВИРОБНИК
- ПОРТУГАЛІЯ
- Регіон
- Мадейра
Вино Henriques & Henriques Malvasia 15yo солодке біле 0.5 л (BWW4946)
дешевше Дізнатись ціни
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
- При замовленні від 3000 грн доставка безкоштовна
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата