Warning: file_put_contents(/var/www/napoli/data/www/napoli.ua/htmlCache/673266ad9a7e9fe4a3411b3e28306f7a.html): failed to open stream: Permission denied in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/index.php on line 1083
Блог - Інтернет магазин європейських товарів (Київ, Україна) - Napoli.ua

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243
shopping_cart Кошик: 0
В каталог

Макаронні вироби міцно завоювали симпатії людей у всьому світі та давно стали традиційним харчовим продуктом. Різноманітність видів макаронних виробів, якість пшениці, з якої вони виготовлені, дозволяють вживати цей харчовий продукт як самостійну страву, і як інгредієнт складних страв. Головне – правильно їх зварити. Так, зварити їх нескладно. Складніше зварити їх добре. Тому дамо вам кілька важливих порад.

Почнемо насамперед із якості продукту. Якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від макаронних виробів, то віддайте перевагу виготовленим із твердих сортів пшениці. Такий продукт не тільки порадує вас своїми смаковими якостями та естетичним виглядом, але й ніяк не вплине на вашу фігуру. Радимо звернути увагу на італійські макарони.

Отже, правило перше – суворе співвідношення води та макаронних виробів. На кожні 100 г беремо 1 літр води. Каструля, в якій варяться макарони, має бути високою, бажано товстостінною. У воду, що закипає, додаємо сіль. Важливо посолити воду до початку варіння, ні в якому разі під час.

Наступне важливе правило: опускати макаронні вироби потрібно в киплячу воду, бажано в самий центр каструлі. Ретельно перемішайте макарони в окропі, це запобігає прилипанню продукту до дна посуду. Накрийте каструлю кришкою до закипання. Після того, як вода закипить, знімаємо кришку, зменшуємо вогонь і варимо макарони при помірному кипінні, періодично помішуючи. Приблизний час приготування має бути вказаний на упаковці. За 2-3 хвилини до закінчення часу приготування пробуємо макарони «на зуб». Вони повинні бути еластичними і в місці прикусу не мати борошнистого шару. Тепер вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою каструлю на кілька хвилин. Зливаємо воду, відкинувши макаронні вироби в друшляк, струшуємо і перекладаємо готові макарони в каструлю або підігріту страву.

Ну а далі все залежатиме від польоту Вашої фантазії. Можна просто заправити макарони вершковим маслом і подати як гарнір. Можна додати заздалегідь приготований соус або нафарширувати ваш улюблений фарш.

Макаронні вироби – настільки універсальний продукт, що чудово підійде і до м'яса, і до овочів. Ідеальним доповненням до них будуть сири, оливкова олія, соєвий соус. Сміливо експериментуйте та смачного.


Меню
Поиск
Каталог
Корзина
Войти