Warning: file_put_contents(/var/www/napoli/data/www/napoli.ua/htmlCache/68e3b514482f6344b83c9d7b5c7f535f.html): failed to open stream: Permission denied in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/index.php on line 1083
Блог - Інтернет магазин європейських товарів (Київ, Україна) - Napoli.ua

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243
shopping_cart Кошик: 0
В каталог

Дуже часто кожному з нас хочеться побалувати себе смачними стравами, які будуть досить легкими та незвичайними. Також ще одним бажанням є легкий ступінь приготування конкретної страви. Усім здається, що чим оригінальніша страва, тим складніше її готувати. Цей стереотип може спокійно розчинити чудовий кулінарний витвір, такий як салат з моцарелою та помідорами. Ця страва задовольнить усі ваші потреби, а до того ж вона готується досить просто.

Почувши назву такого продукту як моцарела, у нашій голові проскакує картинка із сонячною та мальовничою Італією. Адже саме вона є творцем цього загадкового та незвичайного сиру. Його особливостями є продаж у вигляді кульок, а також той факт, що створюється вона з молока чорних буйволиць.

Сир моцарела – незамінний інгредієнт в італійській кухні, адже оригінальний смак сирного продукту внесе в будь-яку страву пікантності та певної родзинки. Поєднання моцарели та помідор – це чудовий дует, який може зачарувати своїм виступом навіть найсуворіших гурманів. З цих двох таких поширених компонентів кожен з нас зможе виготовити цілу низку вишуканих страв, у тому числі і знаменитий салат з моцарелою «Капризе». Його складовими виступають базилік, помідор і, звичайно, сир моцарела. Не дивлячись на такі вишукані продукти, рецепт такого кулінарного творіння зовсім простий.

САЛАТ З ПОМІДОРАМИ І МОЦАРЕЛОЮ – ЯК ПРИГОТУВАТИ?

Для того, щоб приготувати цей легкий і надзвичайно смачний салат, вам знадобиться невеликий набір продуктів. Цей список містить: 

  • базилік – 1 пучок;
  • помідори свіжі – 2 шт. (залежно від розміру помідор);
  • моцарела – 1 кулька, так звана «боккончіні».

 Не слід забувати і про те, що для завершення смакових якостей салату вам знадобиться соус. Для його приготування візьміть такі компоненти:

  • бальзамічний оцет (можна використовувати винний) – 2 чайні ложки;
  • чорний перець – ½ чайної ложки;
  • оливкова олія (можна замінити будь-якою іншою рослинною олією) – 2 чайні ложки;
  • сіль на смак.

З такими ідеально підібраними інгредієнтами жодних складнощів під час приготування салату не виникне. У цьому можна переконатися, уважно переглянувши рецепт із фото.

    1. Насамперед вам необхідно промити і висушити як помідори, так і базилік. Не варто забувати і про те, що зелень потрібно відокремити від гілочок.
    2. Далі наріжте тонкими кружальцями свіжі помідори.
    3. Переходячи на наступний етап, вам потрібно буде зробити ту ж дію із сиром.
    4. Підготувавши всі інгредієнти, починайте оформлення салату. Для цього візьміть тарілку, що вам сподобалася, і викладайте продукти наступним чином: сир моцарела, помідор, сир, помідор.
    5. Як тільки ви отримали таке яскраве коло з помідорів і сиру, його потрібно доповнити соусом, який готується дуже просто. Вам необхідно змішати оливкову олію та бальзамічний оцет, додавши до них зазначені спеції. Добре все перемішайте і полийте вашу страву отриманим соусом. Щоб внести в цей салат ще більше фарб та легкості, прикрасьте його листочками базиліка.
    6. Виконавши невелику роботу, яка займає зовсім мало часу, ви зможете насолодитися неповторним смаком свіжих помідорів та вишуканого сиру. Задовольняючись таким шедевром, ви переконаєтеся в тому, що вишукані страви можуть готуватися без особливих зусиль і навичок. Адже підтвердженням цього і виступає салат з моцарелою, рецепт якого може повторити навіть дитина.

               


              Меню
              Поиск
              Каталог
              Корзина
              Войти