Warning: file_put_contents(/var/www/napoli/data/www/napoli.ua/htmlCache/47da18c0788c1b7f0a5c588012c04636.html): failed to open stream: Permission denied in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/index.php on line 1083
Японський віскі купити в Україні: найкраща ціна | Napoli.ua

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243
shopping_cart Кошик: 0
В каталог

Японське віскі

Знайдено товарів: 8.

Сортувати за:
Показати 1-8 з 8 товарів

Хіт-товари


Першу японську винокурню з виробництва віскі відкрили Масатака Такетсуру (хімік, який набирався досвіду у шотландців) та підприємець Сіндзіро Торі. Виробництво збудували в регіоні біля Кіото, бо там була м`яка і смачна вода. І вже 1929 року на світ вийшло перше японське віскі. На жаль, 1934 року Такетсуру залишив виробництво і відкрив своє власне. Так розпочалася потужна конкуренція «засновників». І Suntory, і Nikka пережили Другу світову війну і значно розширили асортимент. А наприкінці 20 століття, добре попрацювавши над маркетингом, Японія зі своїм віскі вийшла на світовий ринок. І зараз країна сонця, що сходить, нерідко обганяє в номінаціях «кращий» навіть шотландські марки.

Віскі японське та його особливості

Звичайно, навіть при повному повторенні технології (що робиться далеко не завжди) японське віскі відрізняється від шотландського, ірландського чи американського. Навіть при закупівлі торфу або вже обкуреної сировини смак підсумкового продукту буде іншим. Віскі Японії має такі особливості:

  1. М`якший смак. Напій відчутно м`якший, ніж його шотландський побратим, і виходить це через м`якість місцевої води.
  2. Витримка у різних бочках. Крім хересу та бурбону, для «дозрівання» японського віскі використовують бочки з-під вина і навіть такі, в яких, як правило, дозріває святкове саке. А такі бочки виготовляються з дуже ароматного дерева, що передається напою.
  3. Використання різних технологій. Японці запозичили і шотландський спосіб виготовлення, і американські нюанси створення бурбона і додали чимало власних розробок.

Види японського віскі

Усі бренди та лінійки японського віскі можна розділити на три великі категорії:

  1. Односолодові. Вони виробляються із зерна, що пройшло процес складання. Це спирти, виготовлені на одній винокурні та витримані в одній бочці.
  2. Купажовані. Їх виготовляють із суміші солодових та зернових віскі. В одному напої може бути 40 і більше спиртів.
  3. Зернові. Таке віскі роблять тільки з зерна, що не пройшло додавання. Це може бути ячмінь, кукурудза, жито чи пшениця.

Але навіть при використанні закордонних технологій виготовлення або закупівлі вже складеного зерна японське віскі відрізняється за смаком. Його легко відрізнити від інших країн, спробувавши один раз.

Як пити віскі з Японії

Загалом п`ють його так само як і шотландський – з колою, льодом, водою, соками та у чистому вигляді. Також японський віскі підходить для створення коктейлів. До напоїв, створених за класичними рецептами, зазвичай подають м`ясо та твердий сир. А ось віскі з японськими рецептурами чудово поєднується з рибою, суші та крабовим м`ясом.

Асортимент японського віскі в Napoli

В інтернет-магазині Napoli можна купити японське віскі різних сортів. В асортименті є напої будь-якої витримки та у різноманітних об`ємах. Тут можна також зробити гуртове замовлення. Якщо ж не знаєте, на якому напої зупинити вибір, рекомендуємо спробувати один із найпопулярніших варіантів:

Меню
Поиск
Каталог
Корзина
Войти