Warning: file_put_contents(/var/www/napoli/data/www/napoli.ua/htmlCache/bcdf57329531ea03e557253d86323645.html): failed to open stream: Permission denied in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/index.php on line 1083
Бренді Vecchia Romagna - Купити за найкращою ціною | Napoli.ua

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243

Warning: array_change_key_case() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/napoli/data/www/napoli.ua/modules/lavacustom/lavacustom.php on line 3243
shopping_cart Кошик: 0
В каталог

Бренді Vecchia Romagna

Знайдено товарів: 2.

Сортувати за:
Показати 1-2 з 2 товарів

Коньяк Vecchia Romagna виробляється в Італії. Ще у 18 столітті сім`я Бутон у Франції розпочала освоєння дистиляції. А після падіння наполеонівського режиму Жан Бутон перебрався до Італії і 1810 року створив експериментальний цех, а вже через десять років відкрив винокурний завод із паровим двигуном. Перший у цій країні. І хоч 1943 року завод був зруйнований, підвали бомбардування витримали. Саме льохи дозволили після війни з найменшими зусиллями відновити роботу та вийти на світовий ринок.

Технологія виробництва бренді Vecchia Romagna

Основою напою став виноград Треб`яно. І хоч загалом технологія виробництва схожа на класичний французький коньяк, є між ними вагомі відмінності. Перш за все це метод дистиляції бренді, також названий «методом Vecchia Romagna». Перша фаза полягає у перегонці вина у шарантських кубах протягом 8-10 годин. У другій фазі перегонка відбувається у колоні. Так, за короткий проміжок часу досягається високий вміст алкоголю. Внаслідок пари у другій фазі тепло поширюється рівномірно, а спирт виходить гладким та чистим.

Витримується ж Vecchia Romagna у величезних льохах. Використовується два типи бочок. Перший – барики на 400 л. Це відносно невеликі бочки, виготовлені з французького дуба. Внаслідок тісного контакту з деревом протягом року витримки напій набуває ванільних ноток. Другий тип бочок – великі зі словенського дуба. У них бренді стає округлим і вишуканим.

Особливості бренді Vecchia Romagna

Ціна Vecchia Romagna дуже залежить від витримки напою. Але кожен напій відрізняється відмінним смаком та приємним ароматом:

  1. Etichetta Nera, 38% витримується від 3 років. Має рівний смак із фруктовими, шоколадними та ванільними тонами. Посмак середній. Напій добре збалансований і легко п`ється.
  2. Riserva Tre Botti, 40,8% – витримка 10-15 років. Крім двох основних діжок, він витримується ще й у бочках-тонно, раніше використаних для зберігання червоного вина. Має багатий смак фруктів, шоколаду, спецій та трав.
  3. Riserva 18, 43,8% – витримується щонайменше 18 років. Має рівний, солодкий і насичений смак. У ньому розкриваються ягоди, шоколад, фрукти та спеції. Посмак злегка сухуватий.

Покупка Vecchia Romagna в інтернет-магазині Наполі

У каталозі онлайн-магазину Napoli представлені напої різного терміну витримки. Тут вам буде нескладно підібрати Vecchia Romagna та будь-який інший бренді на свій смак. Також можливо оформити гуртову закупівлю за потреби.

Меню
Поиск
Каталог
Корзина
Войти