Вино Tinto Pesquera Crianza 2019 червоне сухе 0.75 л (BWW5169)
Алехандро Фернандес – це справжня зірка іспанського виноробства. Це знак регіону Рібера-дель-Дуеро. Людина, що змусила весь світ говорить і зважає на Темпранільо. Crianza розкривається багатими тонами зрілих червоних ягід, які плавно переходять у бальзамічні ноти, пряні трави, свіжі тони м'яти на тлі змащених нюансів. Соковитий смак червоних ягод підтриманий добре структурованими стиглими танінами. Пишна палітра смакових нюансів і довгий смак дають загальне враження гармонії і створюють чудовий баланс.
Алехандро Фернандес є яскравим прикладом людини, яка зробила себе сама і втілила свою мрію в життя. Заробляючи в молодості життя в різних місцях, він завжди мріяв про свою виноробню, де міг би виготовляти великі червоні вина. Перейнявши сімейну традицію від батька, Алехандро, не маючи енологічної освіти, щороку робив вино з урожаю, зібраного на своєму маленькому винограднику. Справжня виноробня з винним пресом 16 століття у нього з'явилася в 1972 році, але лише через десять років вона набула свого сьогоднішнього вигляду. Спочатку було нелегко: у Рібера-дель-Дуеро на той час звичайною практикою було викорчовування лоз і висаджування на їхньому місці найкомфортніших культур. Алехандро ж продовжував культивувати виноград, і першим у регіоні впровадив на винограднику шпалерну систему, через що багато хто вважає його божевільним. Незабаром його вина здобули міжнародне визнання, а завдяки його старанням Рібера-дель-Дуеро отримав статус DO. , інші – на високих плато, як, наприклад, Llano Santiago – на висоті вище 1000 м над рівнем моря. На всіх виноградниках висаджений сорт Темпранільйо, майстром роботи з яким є Алехандро. Високе розташування та континентальний клімат – основні фактори, що визначили якість винограду: у спекотні дні вміст цукру в ягодах підвищується, а в холодні ночі у них підтримується високий рівень кислотності – що зрештою призводить до концентрованих, тільних вин.
Вініфікація
Виноград збирають для досягнення оптимальної стиглості з окремих ділянок, ретельно сортують і відокремлюють від гребенів. Спиртове бродіння проходить при контролі температур і триває від двох до трьох тижнів. Вино без очищення поміщають у комбінацію барелів із французького, американського та іспанського дуба з різним ступенем випалу, де вино дозріває протягом року. Під час витримки виробляються часті перекачування сусла. Вино розливається у пляшки неосвітленим та нефільтрованим.
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 99 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- ВИД НАПОЮ
- СУХЕ
- РІК ВИРОБНИЦТВА
- 2019
- СОРТ
- TEMPRANILLO
- ОБСЯГ
- 0.75
- ВИРОБНИК
- TINTO PESQUERA
- МІЦНІСТЬ
- 14.5
- КЛАСИФІКАЦІЯ
- DO
- КОЛІР
- ЧЕРВОНЕ
- ЗМІСТ ЦУКРУ
- 0.65
- КРАЇНА ВИРОБНИК
- ІСПАНІЯ
- Регіон
- Рибера дель Дуэро
Вино Tinto Pesquera Crianza 2019 червоне сухе 0.75 л (BWW5169)
дешевше Дізнатись ціни
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 99 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
- При замовленні від 3000 грн доставка безкоштовна
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата