Вино Giacomo Fenocchio Barolo Bussia 2018 червоне сухе 0.75 л (BWW8553)
Бароло - вино королів і король вин, воно відноситься до обмеженого діапазону найстаріших і найблагородніших італійських найменувань. Виноробня Giacomo Fenocchio, заснована в 1864 році, є одним із найяскравіших представників цього типу вин і завжди виробляла Бароло в традиційному стилі, з ферментацією на диких дріжджах, довгою мацерацією та витримкою у великих дубових бочках. Це вино народжується на винограднику Bussia, слава якого налічує сторіччя. Витяг зайняв довгі 30 місяців у дубових бочках. Аромати темних фруктів та вишні змішані з просапною землею. Як і інші вирази від цього виробника, Barolo схиляється до чорних фруктів, з концентрованим та насиченим враженням за смаком та безліччю дрібних деталей. Фініш м'який та помірної інтенсивності, хоча ви відчуваєте фортецю танінів. Виготовляють близько 25 000 пляшок на рік.
Область виноробства Бароло має фантастичний, різноманітний терруар з різними типами ґрунтів та кліматичними особливостями, що зрештою дає складні, глибокі вина, що відрізняються характером залежно від ділянки свого походження. Виногосподарство Giacomo Fenocchio володіє виноградниками у найкращих зонах регіону: Бусії в Монфорте-д'Альба, Каннубі у суб-регіоні Бароло та Віллеро у Кастільйоні-Фаллетто. Брати Клаудіо, Альбіно та Альберо Фінокіо виробляють своє чудове барроло, продовжуючи сімейні традиції п'яти поколінь. Їхні вина залишаються незмінними протягом тривалого часу, вірні класичному стилю та традиціям регіону, самобутні та унікальні. Тільки обладнання на виноробні сучасне і дозволяє здійснювати ретельний контроль усіх операцій виробничого процесу. Barolo Cannubi створений із виноградника у селі Бароло. Ділянка відома своєю здатністю давати видатні вина і має статус крю. Виноградник Giacomo Fenocchio з південно-східною експозицією знаходиться у горбистій місцевості на висоті близько 280 метрів над рівнем моря, засаджений клонами небіоло – мишет та лампія. Грунт ділянки складається з мергелю з туфом та значною присутністю піску, що робить його сухим, середній вік лоз становить 40 років. Збирання врожаю здійснюється на початку жовтня.
Вініфікація
Під час бродіння використовують традиційний метод тривалої мацерації, ферментація є максимально природною без додавання дріжджів проходить у сталевих ємностях протягом 40 днів. Вино дозріває 6 місяців у сталевих резервуарах та 30 місяців у бочках зі слованського дуба
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- ОБСЯГ
- 0.75
- ВИРОБНИК
- GIACOMO FENOCCHIO
- МІЦНІСТЬ
- 14.5
- КЛАСИФІКАЦІЯ
- DOCG
- КОЛІР
- ЧЕРВОНЕ
- ЗМІСТ ЦУКРУ
- 0.9
- КРАЇНА ВИРОБНИК
- ІТАЛІЯ
- ВИД НАПОЮ
- СУХЕ
- РІК ВИРОБНИЦТВА
- 2018
- СОРТ
- NEBBIOLO
- Регіон
- Пьемонт
Вино Giacomo Fenocchio Barolo Bussia 2018 червоне сухе 0.75 л (BWW8553)
дешевше Дізнатись ціни
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
- При замовленні від 3000 грн доставка безкоштовна
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата