Вино Chateau Quinault l'Enclos 2012 червоне сухе 0.75 л (BWR6516)
Розташований у самому серці Лібурні, Quinault l'Enclos є міським виноградником, який сходить до римських часів. Сьогодні виноградники господарства займають 20 гектарів поряд з Дордонью, з мікрокліматом, що відмінно підходить для вирощування виноградної лози. Розподіл сортів типовий для правого берега Гаронни: домінує мерло (83%), доповнений каберне франом (12%) і каберне Совіньйон (5%). Середній вік лоз становить 45 років, є старі лози, які датуються 1934 роком. Ці старі лози становлять дуже цікавий генофонд. Вони дозволяють отримувати стабільно складний виноград у різні роки.
Поважний вік виноградника та благородні ґрунти створюють сприятливі умови для виробництва вин високої якості. Тутешні терруари відрізняються м'яким мікрокліматом, який дозволить ягодам досягати оптимальної зрілості щороку; неоднорідним рельєфом, переважно низинним з рідкісними щебнистими грядами та міцним фундаментом, що сприяє глибокому вкоріненню лоз. Гірські породи в надрах були сформовані четвертинному періоді. Ґрунти складаються з піску та галькою з невеликою присутністю глини. Цей здоровий грунт можна порівняти з ґрунтами Помероля.
У 2008 році шато було куплено Бернаром Арно, головою LVMH, який розглянув потенціал цього чудового галькового терруару. У Chateau Quinault l'Enclos ті ж власники, що й у Cheval Blanc, а це означає, що всі роботи виконані командою господарства, спрямовані на підтримку балансу ґрунту та включають видалення бур'янів без використання гербіцидів, а обробіток ґрунту проводиться дуже делікатно щоб максимізувати потенціал цього чутливого терруару.
На винограднику проводиться дуже суворий відбір грон, гідний перших Гран Крю. У 2009 році було здійснено перетворення виноградників на органічне землеробство та отримано сертифікацію у 2012 році.
Вініфікація
Виноград збирають вручну, для досягнення ідеальної зрілості окремих ділянок, ретельно сортують на лозі і на виноробні, і востаннє при відділенні від гребенів. Ферментація традиційна проводиться в нейтральних ємностях різного розміру, залежно від потреби конкретних ділянок. Яблучно-молочне бродіння відбувається у резервуарах.
Вино визріває у барелях із французького дуба близько 18 місяців. Під час витримки проводиться м'яка екстракція для збереження високоякісних танінів.
КОЛІР, СМАК, АРОМАТ
Яскравого, темно-червоного кольору з фруктовим характером у букеті, з насиченими ароматами чорних ягід, стриманою деревністю, мінеральними нотками та тонами тостів.
У смаку гнучка структура, жива атака, вино класичне та елегантне, таніни стають більш витонченими з часом.
Післясмак свіжий і ароматний.
ТИП
- Червоне Сухе
ВІНТАЖ
- 2012
ВИРОБНИК
- Chateau Quinault l'Enclos
ГЕОГРАФІЯ
- Франція - Бордо
КЛАСИФІКАЦІЯ
- GCC
СОРТОВИЙ СКЛАД
- Каберне Фран; Мерло;
МІЦНІСТЬ, %
- 13,5%
ЦУКОР, Г/Л
- 1,7 г/л
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- ВИД НАПОЮ
- Шато
- СМАК
- Специи, Цветочный
- РІК ВИРОБНИЦТВА
- 2012
- СОРТ
- MERLOT, CABERNET FRANC
- ОБСЯГ
- 0.75
- ЗМІСТ ЦУКРУ
- 1.7
- МІЦНІСТЬ
- 13.5
- КЛАСИФІКАЦІЯ
- GCC
- КОЛІР
- ЧЕРВОНЕ
- КРАЇНА ВИРОБНИК
- ФРАНЦІЯ
- ВИРОБНИК
- CHATEAU QUINAULT L'ENCLOS
- Регіон
- Бордо
Вино Chateau Quinault l'Enclos 2012 червоне сухе 0.75 л (BWR6516)
дешевше Дізнатись ціни
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
- При замовленні від 3000 грн доставка безкоштовна
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата