Вино Castellari Bergaglio Gavi Pilin Fornaci 2015 сухе біле 0.75 л (BWW6973)
Pilin – найцікавіше та найскладніше вино господарства. Вино досягає свого піку якості через три роки після збирання врожаю та зберігається довгі роки. Cortese di Gavi — дуже універсальний сорт, з якого можна створювати як миттєво питні, так і складніші вина, які згодом стають приємнішими. Перед нами Кортезе, витриманий у дубовій бочці. Вино має насичений смак, що освіжає трав'яний і цитрусовий, поступається вершкам та ванілі.
Дорога з Алессандрії в маленьке містечко Гаві горбиста і звивиста, проходить через долину Lemme, яка поступово переходить в рівнину Basaluzzo. Гаві розташований на місці старовинного військового містечка, збудованого ще 1628 року. Серед найстаріших будівель у місті розташована кам'яна церква, її фасад майже не пошкоджений та зберігся до сьогодні. Ґрунти на околицях Гаві переважно глинисті з високим вмістом заліза. Історія Bergaglio обертається навколо родинного сімейного володіння з 1890 року. Винним заводом Castellari Bergaglio керує за традицією спадкоємець Mario Bergaglio, його дружина Vanda Castellari та їхній син Marco. Сімейство ось уже 4 покоління бере безпосередню участь у кожній фазі процесу виробництва не тільки, щоб контролювати їх власний продукт, але й для того, щоб зробити свій власний внесок у процес розвитку фамільного володіння, повторно починаючи його незаперечний історичний та культурний потенціал та суворо підтримуючи баланс традицій та нововведень. Gavi di Tassarolo Fornaci - це вино є візитною карткою Castellari Bergaglio та виробляється у муніципалітеті Tassarolo. Назва походить від слова «пекти для випалювання цегли», яка колись знаходилася на місці виноградника, це пояснює дуже глинисту природу ґрунту.
- Площа виноградника: 6 Гектарів
- Система вирощування: Guyot
- Вік лоз: 10-30 років
- Висота над рівнем моря: 300м
- Ґрунти: зазвичай червоні, глинисті
- Щільність висадки лоз: 3800 кущів/га
- Агрономічні процеси: літнє обрізання – обов'язковий метод
- Виноград збирається вручну
- Відбираються найкращі грона
Вініфікація
Після часткового сушіння протягом 30-40 днів виноград піддається легкому пресуванню, після чого відбувається відділення першого осаду і ферментація. Сусло переноситься в барики, де завершується алкогольна і яблучно-молочна ферментація, і залишається в бариках до вересня наступного року.
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- ВИД НАПОЮ
- СУХЕ
- РІК ВИРОБНИЦТВА
- 2015
- СОРТ
- CORTESE
- ОБСЯГ
- 0.75
- ВИРОБНИК
- CASTELLARI BERGAGLIO
- МІЦНІСТЬ
- 13.5
- КЛАСИФІКАЦІЯ
- DOCG
- КОЛІР
- БІЛЕ
- ЗМІСТ ЦУКРУ
- 2.1
- КРАЇНА ВИРОБНИК
- ІТАЛІЯ
- Регіон
- Пьемонт
Вино Castellari Bergaglio Gavi Pilin Fornaci 2015 сухе біле 0.75 л (BWW6973)
дешевше Дізнатись ціни
Доставка
- Самовивіз з наших магазинів безкоштовно
- Кур'єром по Києву\Львову\Вінниці від 149 грн
- У відділення Нової пошти за тарифом НП
- При замовленні від 3000 грн доставка безкоштовна
Оплата
Самовивіз з наших магазинів- Готівкою
- Термінал в магазині
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата
- Онлайн-оплата